Exposities en workshops

Exposities:

Kunst in de Culturele Poort
Van 2 t/m 26 mei 2024 exposeren tien Waterlandse kunstenaars in de prachtige 15e eeuwse Culemborgse Poort, voor de gelegenheid omgedoopt tot de Culturele Poort in Buren, Gelderland. Kom genieten van heel diverse kunstwerken zoals tekeningen, schilderijen, grafiek, fotocollages, beeldhouwwerk, keramiek en meubels.
Overige deelnemende kunstenaars:
Wieke Dekker, Ineke Drabbe, Rob de Heer, Marion Karremans-Burger, Yolanda Paul, Ronald Roelfsema, Ashti Schuit, Rodi Vroom, Nynke van Zwol

Achterbonenburg 1
4116 ZA Buren
open op donderdag t/m zondag van 11:00 tot 16:00

Zomerexpositie Kunstcollectief Purmerend van 18 juli t/m 18 augustus 2024 in de Grote Kerk van Monnickendam, se Zarken 2, 1141 BL Monnickendam

Kunstroute Purmerend
In het weekend van 5 & 6 oktober 2024 stellen meer dan 40 kunstenaars  van 11:00 tot 17:00 hun ateliers weer open voor publiek. Ik doe ook weer mee. Locatie: in de woonkeuken van het woonkollektief. Ingang op de Rietsingel (door de moestuin naar de deur met een grote 3 erop), tussen Sporting de Gors en het Dijklander ziekenhuis.

 

Workshops

Druktechnieken: 31 mei, 1 en 2 juni 2024
Maak kennis met tetrapak drukken, plantdrukken en tekst drukken. Je kunt je voor 1 dag opgeven, of je drie dagen lang onderdompelen in deze veelzijdige manieren van drukken. De workshops gaan door vanaf drie deelnemers per dag.
Atelier op de Rietsingel Purmerend
Van 14:00 tot 17:00, 50 euro per dag, of 130 euro voor 3 dagen

Natuurworkshop: 9 juni 2024
Ben je benieuwd hoe beeldend werken in en met de natuur bij kan dragen aan je persoonlijke groei? Wie mij een beetje kent, weet dat creativiteit, natuur en persoonlijke groei voor mij een soort van heilige drie-eenheid vormen. Deze workshop is bedoeld voor iedereen die graag een laagje dieper naar zichzelf wil kijken. De workshop gaat door vanaf drie deelnemers.
Beginpunt: Parkeerplaats Oudendijk 21, Heemskerk
Van 13:00 tot 17:00, deelname 75 euro

In september zal ik het inloopatelier weer opstarten. Een plek waar je 2,5 uur per week kunt experimenteren, onderzoeken en spelen met verschillende materialen om zo je creativiteit weer een BOOST te geven. Je kunt je nu al opgeven as je interesse hebt
Atelier op de Rietsingel Purmerend
Data en tijden volgen. Deelname 5 x 2,5 uur voor 135 euro

“Van reactief leven naar creatief leven”

Liever wat meer persoonlijke verdieping?

In mijn 1 op 1 natuurcoach traject “Ontgrendel je creatieve leven” begeleid ik je naar meer durf, zelfvertrouwen, vrijheid en authenticiteit, zodat jij zelf de regisseur wordt van jouw creatieve leven. We werken buiten, al wandelend in en met de natuur. Tussentijds krijg je van mij oefeningen mee om thuis je creativiteitsspieren te trainen.

Het traject bestaat uit 6 afspraken van 1,5 uur verspreid over 2 maanden. De investering voor ‘Ontgrendel je creativiteit’ is 290 euro per maand. Betaal je in 1 keer, krijg je 50 euro korting en betaal je slechts 530.

Ervaringen van mijn cliënten

“Ik vond Katinka heel open en fijn in het contact. Ik voelde mij op mijn gemak en ik merkte dat de manier van coachen veel heeft geholpen om meer in contact te komen met mijn gevoel. Ik voelde me veilig om te delen en nieuwe inzichten te ervaren door middel van de opdrachten te doen in het bos. Het heeft me elke keer verbaast, maar ook gesterkt in waar ik naar toe wil.
Katinka heeft me geholpen in het opkomen voor wat ik voel en dat was heel nieuw voor mij. Dit heeft me heel erg geholpen en ik voelde me gezien door haar.”

– Ruth –

 

“Ik ervaar Katinka als iemand die mensen ziet zoals ze werkelijk zijn. Haar compassie, unieke blik en verfrissende kijk op mensen en kunst zorgen voor ruimte en inzicht, groei en de mogelijkheid andere wegen te bewandelen die eerder niet zichtbaar waren. Haar talent is haar gedetailleerde blik, haar eerlijkheid en bescheiden natuur zodat ik echt mijn eigen keuze kan maken. Ze combineert kunst, natuur en creativiteit met persoonlijke groei en dat maakt haar coaching zo uniek.”

– Jolien-

Heb je een vraag?

Is je interesse gewekt, maar wil je toch wat meer informatie? Neem dan contact met me op, ik help je graag verder.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuw werk, workshops en exposities.

Je aanmelding is gelukt. Bedankt voor je interesse!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuw werk, workshops en exposities.

Je aanmelding is gelukt. Bedankt voor je interesse!